Ik wil het anders
Bel 06 – 83204690

Heidepost

Mijn naam Richtje heb ik te danken aan mijn Drentse oma, naar wie ik ben vernoemd. En daar was ik als klein meisje best trots op. Zo’n sterke, stoere vrouw als zij was, wilde ik ook wel zijn. En dus twijfelde ik geen moment toen de liefde mij naar de kust riep. Ook al was het leven als zeemansvrouw soms best pittig, met een man op zee en vier kinderen om groot te brengen. Het verlaten van mijn geboortegrond en daarna het grotendeels zelfstandig bestieren van ons gezin, heeft me de nodige levenswijsheid opgeleverd.

Toen ik daar tijdens mijn opleiding tot psychosociaal therapeut de nodige theorie kennis aan kon toevoegen, groeide mijn verlangen om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar wie ze zijn. Een tijd lang heb ik dat gedaan bij een GGZ-instelling en nu werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk Heidepost. Als mensen hun eigenheid en hun kracht ontdekken, gebeurt er iets. Van binnen en van buiten. Dat ik daar met psychosociale therapie aan mag meewerken, maakt mij telkens weer blij.

Heidepost is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, staat in ingeschreven in het RBCZ-register (licentienummer 810501R) als Registertherapeut BCZ en heeft een SKJ registratie.

Direct aanmelden

Investeren in jezelf, je relatie of gezin? Misschien best een stap, maar de ervaring leert dat de meeste mensen blij zijn als ze 'm eenmaal genomen hebben.

Neem contact op
© 2024, in samenwerking met Pixel Creation. Alle rechten voorbehouden