Ik wil het anders
Bel 06 – 83204690

Hoe het werkt

Je kunt alleen in therapie gaan, samen met je partner (relatietherapie) of in familieverband. Het eerste contact is altijd een ‘intake gesprek’, waarin we kennis maken en jouw of jullie hulpvraag formuleren. Ik help om die zo concreet mogelijk te krijgen, zodat we samen goed weten waar we naartoe werken. Naar welk perspectief je verlangt.

Intakegesprek

Na het intakegesprek bepaal je of je daadwerkelijk met de therapie wilt starten. Als psychosociaal therapeut beheers ik diverse disciplines en in het intakegesprek zal ik aangeven welke therapievorm mij het beste lijkt. Stel bijvoorbeeld dat je individuele therapie wilt volgen en je verlangt naar groei in relaties. Dan kan beeldtaal een goede methode zijn. Met playmobil poppetjes worden dan mensen die voor jou belangrijk zijn, gesymboliseerd en betrokken. Als je hulpvraag te maken heeft met verwerking van trauma’s kan EMDR een goede manier zijn. En als je niet alleen psychisch maar ook lichamelijk in beweging wilt komen, is wandeltherapie een goede optie.

Klik

Maar welke therapievorm we ook kiezen: zonder een klik tussen jou en mij zal niets werken. Daarom is het voor mij een voorwaarde dat we ons goed voelen bij elkaar. Veiligheid, respect en vertrouwen zijn de basis van succesvolle therapie. Ik werk vanuit een christelijke identiteit en ben goed op de hoogte van de kerkelijke kaart. Het spreekt voor zich dat ik de geheimhoudingsplicht in acht neem.

Direct aanmelden

Investeren in jezelf, je relatie of gezin? Misschien best een stap, maar de ervaring leert dat de meeste mensen blij zijn als ze 'm eenmaal genomen hebben.

Neem contact op
© 2024, in samenwerking met Pixel Creation. Alle rechten voorbehouden